Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Rulouri exterioare

rulouri exterioareDe ce sa alegeti rulouri exterioare?

Deoarece, in primul rand, au rolul de a ajuta la reglarea termica a locuintei si implicit de a economisi energie.

Astfel, vara blocheaza razele UV si acestea nu mai patrund in casa avand astfel umbra si racoare in mod natural, in timp ce iarna actioneaza ca un izolator termic.

De asemenea, folosind rulouri exterioare va protejati locuinta fonic si va protejati intimitatea, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau o locuinta vecina. In plus, au si rol antiefractie deoarece ele pot fi incuiate doar din interior.

Fie ca sunt simple sau automatizate, comercializam, montam si reparam rulouri exterioare din aluminiu intr-o gama extinsa de modele si culori.

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>