Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontaleComercializam jaluzele orizontale intr-o gama variata de modele, texturi si culori

Jaluzelele orizontale sunt deosebit de practice si usor de intretinut, oferind protectie impotriva caldurii si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor.

Acestea sunt confectionate din aluminiu de cea mai buna calitate si se pot monta pe orice tip de rama de geam.

 

Jaluzelele orizontale au doua dimensiuni: cu latimea lamelelor de 25 mm sau de 16 mm, într-o gama variata de culori.

Pentru geamuri termopan cu dubla deschidere (tamplarie PVC sau tamplarie AL) jaluzele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care le mentin paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilobatant, deasemenea au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomata in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pâna la nivelul dorit.

Societatea noastra pune la dispozitie o gama larga de texturi si culori pentru a satisface cele mai exigente cerinte si gusturi.

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>