Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Rolete textile

rolete textileComercializam rolete textile la comanda intr-o gama diversa de modele si culori

Roletele pot fi simple sau cu caseta si ghidaj, unde caseta este din aluminiu si este disponibila in diverse culori. Principalul rol al casetei este sa imbrace si sa protejeze tamburul pe care ruleaza. Ghidajele sunt de asemenea din aluminiu si sunt disponibile in diverse culori si modele.

Utilizand rolete textile adaugati stil si personalitate interiorului locuintelor si cladirilor, ele reprezentand astfel o solutie simpla si economica pentru decorarea spatiilor, in anumite situatii putand fi utilizare in locul jaluzelele verticale. In plus, creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional. Atunci cand se doreste pot fi stranse foarte usor oferind panorama exterioara.

De asemenea, puteti folosi rolete textile atat in spatiile rezidentiale cat si cele pentru birouri, juxtapunerea de lumina - culori - texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul de actionare permite oprirea roletei in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior.

Avantaje rolete textile:

  • solutii simple si economice care protejeaza spatiile interioare de lumina solara
  • accesoriu atractiv si practic care ofera discretie si intimitate
  • sunt elemente moderne de design interior, usor de montat si de intretinut
  • sunt disponibile intr-o gama variata de modele, culori si texturi
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>