Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Jaluzele verticale

jaluzele verticaleComercializam jaluzele verticale intr-o gama variata de modele, texturi si culori

Jazulele verticale reprezinta o solutie excelenta pentru umbrirea locuintei sau a biroului dumneavoastra, fiind deseori si varianta mai ieftina decat combinatia perdele/ draperii.

Fiind extrem de practice si usor de intretinut, ofera discretie creand in acelasi timp o ambianta eleganta. In plus, asigura un control sporit al luminozitatii in functie de culoarea si transparenta materialului folosit, intenstitatea fiind usor de reglat prin rotirea/ strangerea lamelelor.

Sunt executate la comanda fie din material textil sau aluminiu, intr-o gama variata de culori si accesorii. Se pot monta jaluzele verticale pe tavan sau cu console de pereti.

De asemenea, se pot executa jaluzele verticale pentru orice dimensiuni, actionarea poate fi manuala sau electrica, iar strangerea lamelelor se poate face in ambele parti, inclusiv central sau in parti (cortina) in functie de specificatiile clientului. Intretinerea este usoara putand fi curatate de praf cu un pamatuf sau spalate cu o laveta umeda.

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>