Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Tamplarie PVC

tamplarie pvc rehauExecutam tamplarie PVC in diferite forme personalizate proiectului dumneavoastra, fie ca este de vorba de fereste si usi cu geam termopan si tripan, usi glisante din PVC osciloculisante sau din aluminiu, toate acestea fiind disponibile intr-o gama larga de modele si culori.

Alegand sistemele de tamplarie PVC Rehau si Salamander aveti garantia calitatii, beneficiind in acelasi timp de cele mai importante inovatii tehnice cat si de flexibilitatea de a crea o atmosfera calda si confortabila in locuinta dumneavoastra.

Puteti alege dintr-o gama variata de profile: de la sisteme pentru ferestre, fatade, usi glisante, usi de intrare, pana la jaluzele verticale si orizontale, glafuri, obloane si pervazuri interioare.

Atat montajul cat si reparatiile sunt executate cu personal profesionist folosind materiale de cea tamplarie pvc salamandermai buna calitate: feronerie ROTO si MACO, doi dintre liderii de necontestat in producerea de feronierie pentru tamplarie PVC si sticla Guardian si Saint Gobain, ultimii fiind cei care au produs sticla pentru constructia Piramidei de la Luvru si a operelor din Beijing si Shanghai.

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina
Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>