Tâmpl?rie PVC de calitate

0728.870.293  0723.780.435

Cum alegem tamplaria

tamplaria pvcAchizitia de tamplarie cu geam termoizolant, reprezinta o investitie pentru viitor. Aparent toate ferestrele arata la fel, preturile sunt insa foarte diferite.

Prima alegere se refera la materialul profilelor din care se confectioneaza tamplaria respectiv din PVC, aluminiu, lemn sau lemn stratificat.

Calitatea profilelor, a feroneriei, a geamului termoizolator, executia si montajul corect sunt principalele conditii pentru ca ferestrele sa aiba o buna comportare in exploatare. Produsul ieftin nu ofera beneficiarului avantaje pe termen lung!

La alcatuirea pretului tamplariei termoizolante participa o multitudine de materii prime si materiale, fiecare cu aportul sau in functie de calitate si de modul de procurare (profile, feronerie si accesorii, geamul termoizolator, glafuri interioare si exterioare, rulouri, plase de protectie contra insectelor, s.a.);  la toate acestea se adauga executia propriu-zisa a tamplariei si montajul. Pretul care contine in mod corect aceste elemente nu poate fi scazut sub o anumita limita decat in detrimentul calitatii.

1.    Prima alegere se refera la materialul profilelor din care se confectioneaza tamplaria respectiv din PVC, aluminiu, lemn sau lemn stratificat; fiecare dintre acestea este adecvat unor anume intrebuintari: in cazul locuintelor – la care deschiderile nu ajung la mari dimensiuni sau inaltimi - este preferat profilul din PVC, cu un raport optim calitate/pret, care pierde greu caldura, este durabil, nu necesita vopsire si se intretine simplu prin spalare cu apa si detergenti obisnuiti; in cazul suprafetelor mari sau a inaltimii mari a suprafetei vitrate . Lemnul masiv sau lemnul stratificat este un material cu pret mai ridicat, destinat satisfacerii unor cerinte sporite in privinta aspectului estetic si al confortului termic.

2.    Feroneria de calitate provine de regula de la furnizori cu renume pe piata de profil (germana) si garanteaza buna functionare a intregului ansamblu la cat mai multe cicluri inchis-deschis (aprox.15.000), permite reglarea pe trei directii, este zincata in profunzime la cald pentru a preveni ruginirea, prezenta mai multor puncte de inchidere care ii confera rezistenta la incercarea de efractie si este intotdeauna usor de recunoscut fiind marcata cu sigla firmei producatoare.tamplaria pvc

3.    Alcatuirea geamului termoizolant este determinanta in evaluarea capacitatii de izolare termica a tamplariei; geamul float livrat de furnizori renumiti in domeniu – asamblat cu materiale si echipamente specifice in unitati de geam termoizolant cu dimensiunile cerute, alegerea corecta a tipului de geam ia in considerare o multitudine de factori, ce tin de: conditiile climatice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica, etc.

4.     Montajul este la fel de important ca tamplaria in sine si este de asemenea continut in pret. 70% din deficientele semnalate sunt cauzate de erori la montaj. O fereastra perfect executata nu isi atinge performantele daca nu este corespunzator pusa in opera. In cazul unui montaj incorect frigul, zgomotul si mai ales apa vor ocoli fereastra si vor patrunde in spatiul interior infiltrandu-se pe langa tocul acesteia, compromitand intreaga investitie.

Tâmplărie PVC și termopan

Ferestre termopan PVC

Tâmplărie din profile REHAU și SALAMANDER.

Profilele PVC Rehau/ Salamander vă oferă atât cele mai importante inovaţii tehnice, cât şi conservarea aspectului original al locuinţei dumneavoastră.

Tâmplărie PVC >>>
Rulouri exterioare


Rulouri exterioare.

Rulourile exterioare sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie.

Rulouri exterioare >>>
Service

Service prompt.

Service-ul este asigurat de o echipa de profesioniti ce utilizeza materiale de calitate premium: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare etc.

Mai multe detalii>>>